Общо 13 футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните отбори през месец октомври, съобщава официалният клубен сайт на "сините". Интересното е, че сред изброените имена не попадна това на нападателя Найджъл Робърта. 

Преди дни се появи информация, че младият футболист е извикан за националния отбор на Кюрасао за контролата с Панама на 10 октомври и мача с Коста Рика от Купата на нациите от КОНКАКАФ. Ето и с кои национали се похвалиха левскарите:

"Левият бранител Иван Горанов и вратарят Николай Михайлов са извикани в състава на представителния тим на България за европейските квалификации с Черна гора в Подгорица на 11 октомври и с Англия на Националния стадион "Васил Левски" на 14 октомври."

"Вратарят Милан Миятович пък е сред избраниците на Фарук Хаджибегич в националния отбор на Черна гора за европейските квалификации с България на 11 октомври в Подгорица и с Косово на 14 октомври в Прищина."

"Нападателят Станислав Иванов, полузащитникът Илия Юруков и защитникът Ивайло Найденов са в разширения състав на националния отбор на България до 21 г. за европейските квалификации – домакинство на Сърбия на 11 октомври и гостуване на Латвия на 15 октомври."

"Нападателят Мартин Петков и защитниците Ивайло Иванов и Александър Макрис получиха повиквателни за юношеския национален отбор до 19 г. за тренировъчния лагер в Брингхаузен, Германия, който включва и три приятелски срещи – с Хановер 96 U19 на 8 октомври, с Айнтрахт Брауншвайг U19 на 10 октомври и с Каленбергер Ланд U19 на 13 октомври."

"Иван Андонов, Димитър Иванов, Мартин Хайдаров и Константин Айдарски са повикани в националния отбор за юноши до 17 г. за срещите от квалификационния кръг за европейско първенство в Норвегия – с Норвегия на 17 октомври, с Австрия на 20 октомври и с Малта на 23 октомври."

"Левски пожелава успех на всички свои футболисти с националния екип", написаха от Левски на сайта си.