Иконата на феновете на ЦСКА Христо Стоичков може и да не изпълни обещанието си да гледа от ложата днешната битка между „червените“ и „сините“, научи „Мач Телеграф“. Причината затова са тържествата, които готвят в Марица за 100-годишнината на клуба. Те стартират днес в 10 часа, а черешката на тортата е демонстративен мач, който ще се проведе след 60 минути. В него участие трябва да вземе и Христо Стоичков. Според запознати нещата няма да спрат дотук и ще продължат и следобед с най-различни прояви. 
 
Иначе вчера сутринта Стоичков гарантира, че ще направи всичко, което е по възможностите му, за да бъде днес на стадион „Васил Левски“. 
 
„Не съм дошъл в България само за този мач. Тук съм заради децата. Мачът е 90 минути, а това, което ще изживеят днес, е за много години. Знаете, че съм цесекар. Желая успех на моя отбор. Да играят, да се наслаждават и публиката да се радва“, обяви той на представянето на книгата за него, която е посветена за деца. 

Още новини четете в днешния брой на "Мач Телеграф"


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.