Истински фурор предизвика Димитър Бербатов в Пловдив по време на представянето на официалната му автобиография „По моя начин“. 

Далеч преди уговорения час стотици фенове обсадиха книжарница, която бе домакин на премиерата, в очакване на футболния ни талант. Сред посрещналите го беше легендарният футболист на Локомотив Пловдив Христо Бонев, както и майката на Христо Стоичков - Пенка Стоичкова. 

Димитър Бербатов представи книгата си в Пловдив

„Искам да благодаря на хората, които са отделили от времето си и да ме уважат. Искам да кажа на тези, които ще купят книгата, че има доста неща, които ще им харесат. За по-младите, които тепърва тръгват в живота и имат амбициите да успеят, най-вече в спорта, че могат да научат доста и те да успеят да го приложат в техния живот. В град Пловдив завършва нашето турне, нямам търпение да обърна внимание на хората. Футболът е изкуство, поне за мен, така съм опитвал да го играя, така го описах и в книгата. Не всеки играе такъв стил, но това е моят начин и съм го обяснил в автобиографията си. Надявам се хората, които ги привлича подобен стил, да намерят това, което търсят в книгата“, сподели бившият нападател на Манчестър Юнайтед.  

Димитър Бербатов представи книгата си в Пловдив

Срещата в Пловдив бе последната за страната в рамките на националното турне, посветено на „По моя начин“. Хиляди станаха част от пътя на първата официална автобиография на футболиста, който остави незаличима следа в спорната ни история. 

Димитър Бербатов представи книгата си в Пловдив

Националното турне на Димитър Бербатов и #D9Book ще приключи с разговор-дискусия от 19:00 ч. на 17.12.2018 г. в аудитория 272 на СУ „Св. Климент Охридски”. Входът е свободен. Добре дошли са всички, които биха искали да се сдобият с копие от „По моя начин“ и да поговорят за пътя, по който успехът идва, когато следваш „своя начин“.