Новият нападател на Ботев Пловдив Георги Николов говори на "Летище София", след като тимът се завърна от лагера си на турска земя.

"Подготвен съм да покажа най-доброто от себе си. В момента за мен тук е най-доброто място да доразвия моите качества и мисля, че се чувствам комфортно на тази обстановка", каза Георги Николов.

"Имах възможност да избирам, но предпочетох Ботев Пловдив, защото това е място, на което, наистина един млад футболист може да се развие и да разгърне своя потенциал". допълни той.

"Ще бъда щастлив да затвърдя това нещо, което направих през есенния полусезон. Моята работа е да вкарвам голове и ще бъда доста щастлив, ако накрая на сезона стана голмайстор на първенството", сподели нападателят.

"Футболът е колективен спорт. За мен е важно отборът да побеждава. Както без този отбор аз няма да мога да вкарвам голове и за мен е важно отборът да побеждава и не е важно кой е вкарал головете", каза още футболистът

"Това ни е стремежът (б.р. завръщане в Европа) и да спечелим също Купата на България, да я донесем в Пловдив", завърши Николов.