Димитър Бербатов даде разяснение за изтеклото видео по-рано в социалните мрежи с него. Берба призна, че е подходил неправилно спрямо охранител на базата в "Бояна", който не го е пуснал да вземе двете си дъщери, а едното дете на Берба е имал здравословен проблем.

„Случката с видеото е отпреди две години или три. "Моите деца тренираха гимнастика горе на базата. И получавам обаждане от голямата дъщеря, че малката нещо плаче и я боли. Аз се качвам, тръгвам, мокро е, вали. Като стигнах, човекът там каза, че не може да ме пусне, имало нареждане да не ме пуска. Приех го малко лично. Не реагирах както трябва. В същия момент ми звъни жената, пита: "Взе ли детето". Не знам как ще ви се стори, но рискът да имам ядосана жена вкъщи не ми харесва. Предпочетох да направя това, което направих", каза Бербатов по време на пресконференцията днес, която даде заедно с Мартин Петров, Стилиян Петров и други членове на екипа си.

Антон Узунов
27 снимки

"Дали ми беше правилна реакцията - не, разбира се, че не. Аз, като всички мъже, като карам кола съм малко по-различен. Псувам, викам, изпреварвам, все неща, които не се правят. Знаете как приемаме всички личните неща - имаме деца, семейство, нещата стават малко по-различни. Бях длъжен да изясня за какво става въпрос", допълни легендата. А ето защо БФС ще сезира УЕФА заради Бербатов.