Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се забърка в скандал. Това стана ясно след появил се в мрежата клип, на който се вижда невъздържаното поведение на бившия голмайстор на Манчестър Юнайтед, пише "Мач Телеграф". Кадрите бяха публикувани в групата във Фейсбук "Забелязано в София" от Ангела Стефанова.

На тях се вижда как Бербатов се нахвърля на възрастен охранител, който застава пред лъскавото му Бентли, за да не му позволи да влезе в забранена за автомобили улица, по която вървят пешеходци. На видеото се вижда невъздържаното поведение на Бербатов, който води спор, ръкомаха бурно и го дърпа, за да му покаже нещо в колата си.

"Еволюцията ли е тук? Или - когато правилата не важат за теб, защото си Бербатов - и ти определяш правилата, да минаваш на непозволено, да газиш деца и да се държиш като мутра. Не, мерси. Що не си инвестираш Бентлито в детския футбол!?", пише Стефанова към видеото.

Още новини - четете в днешния брой на "Мач Телеграф"


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.