Бербатов: Заслужаваше си!

Димитър Бербатов не скри задоволството си от състоялия се благотворителен мач в София. Двубоят, който противопостави тимовете на бившия български национал и Луиш Фиго, събра повече от 35 000 зрители на Националния стадион „Васил Левски“, а всички събрани средства ще бъдат дарени за благотворителност и подпомагане на талантливи български деца.

„Все още не мога да разбера какво се е случило. Ще ми бъдат нужни един-два дни, за да осъзнаем. Наистина си заслужаваше заради децата, които видяхме на полувремето и след мача. Това е една голяма стъпка към осъществяването на една от моите мечти. С тези дарения, които реално дойдоха от трибуните, ще можем да продължаваме да правим такива неща“, коментира веднага след мача Димитър Бербатов пред bTV.

6 гола и истински празник на футбола в София в мача на Бербо и Фиго

„Днес не беше целта да вкарам. Целта беше да съберем хора на стадиона. Да видим повече дарители, да видят хората какви деца имаме. Девета година правим тези награди. Винаги може да е по добре. Следващия път като организираме проект, ще се стараем да надскочим себе си. Малко ще ни трябва почивка, тъй като организацията е много сериозна. Надявам се всички хора да са изпитали удоволствие“, продължи той.

Бербатов чака последни оферти до края на лятото

Бербатов призна още, че се надява в близко бъдеще отново да успее да организира нещо подобно и то дори извън пределите на България.

„Купонът най-вероятно ще е вкъщи. Щастливо изморен съм, ще се видим с момчетата, ще хапнем. Мисля, че всички са доволни от всичко. Дойдоха без да искат нищо на добра воля, благодаря им.“

Уникално видео с Бербатов и големите звезди от неговия отбор

„Утре всички си тръгват, но поддържаме връзка и може отново да се съберем. Плановете ни са големи и и амбициозни. Ако можем пак ще организираме нещо подобно. Можем да го направим и в чужбина. Искам все повече деца да получат подкрепата на дарители, за да ходят по света, за да си показват таланта“, каза още Митко Бербатов.  

Свързани материали

  • Благотворителният мач на Бербатов и Фиго в снимки Благотворителният мач на Бербатов и Фиго в снимки
  • Бербатов чака последни оферти до края на лятото Бербатов чака последни оферти до края на лятото
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Димитър Бербатов Луиш Фиго

Други