С едно ново попълнение ОФК Беласица Петрич започна лятната си подготовка за новото футболно първенство в Югозападната трета лига на стадион "Цар Самуил".

lap.bg
38 снимки

Атанас Димитров-Малкия Джаич се завръща в състава, след като за последно игра във Вихрен (Сандански). Той за втори път в кариерата си след 2016/2017 година ще бъде част от петричкия тим. Общо 20 футболисти се включиха в първата тренировка на отбора.

От досегашните играчи отсъстваха вратарят Кирил Георгиев, който е с болки на оперираното коляно и ще почива по лекарски указания, както и неизменният титулярен халф от миналия сезон Симеон Бояджиев, който е зает с учебна дейност в ЮЗУ.

Преди заниманието водосвет за здраве и успехи отслужи отец Ангел Кочев. Той поръси със светена вода присъстващите спортисти и чл енове на екипа.

83-годишният майстор Зоро хвърли кофа с вода пред футболистите преди да започнат първата си бегова обиколка на стадиона под ръководството на помощник-треньора Ивайло Хаджигаев.

Общо 6 контролни срещи планира старши-треньорът Саша Симонович по време на подготвителния цикъл. Засега са уточнени 4 от тях, както следва:
11 юли - срещу новака във Втора лига отбор на Септември в Симитли;
15 юли - срещу Пирин Гоце Делчев на стадион Цар Самуил;
18 юли - срещу новака във Втора лига отбор на Миньор в Перник;
25 юли - срещу ФК Кюстендил на стадион Осогово.
Търсят се противникови отбори за 22 юли и 1 август.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.