Директорът на Музея на спортната слава на стадион "Българска армия" Александър Манов беше уважен от стотици приятели на своя 90-годишен юбилей, който той отпразнува във Военния клуб в София - мястото, на което е основан ЦСКА през 1948 година

На рождения ден присъстваха представители на ръководството и феновете, "червени" легенди, футболистите от първия отбор, заедно със старши треньора Нестор Ел Маестро и неговия щаб и представители на всички клубове от ОСК ЦСКА.

"Във Военния клуб беше и цялото семейство на бате Сашо, включително и правнукът му Виктор, който е едва на два месеца", пише официалният сайт на "червените".

Доайенът на спортната журналистика Александър Манов отразява успехите на състезателите по всички видове спорт на ЦСКА още от създаването на клубовете, след което започва работа в любимия ЦСКА и вече повече от 3 десетилетия е част от голямото червено семейство.

Той получи поздравителни адреси от министъра на спорта Красен Кралев, Министерството на отбраната и 68-ма бригада “Специалните сили”.