Вижте снимки от уникалното издание на книгата „Сто години Левски”, която се издава от клуба на привържениците „Сини сърца”. Сините фенове са вложили сериозна сума пари за да се появи този уникат.

Книгата ще се издаде в 1914 броя и няма да има преиздаване. Всяка бройка ще има уникален номер. Няколко от книгите ще бъдат продадени на търг, тази с номер 9 ще бъде подарена на съпругата на Георги Аспарухов – Лита Маркова.

На 24 май, когато е рождената дата на ФК Левски през 1914 година, ще се организира пресконференция за представяне на изданието. От 15 часа в зала „Витоша” на Интер Експо център хора от „Сини сърца”, от авторите на книгата ще я представят пред медиите и широката общественост.

На събитието ще присъстват футболистите и ръководството на първия тим на Левски, авторите на книгата Георги Манов, Румен Пайташев и Здравко Гюров, както и хора от сдружение „Сини сърца”, което издава книгата „Сините“ стават на 101 години, а организаторите възнамеряват да гръмнат 101 бутилки шампанско, за да отбележат събитието и издаването на книгата.