Този уикенд, легендата на българския футбол Краси Балъков се срещна с популярното име от историята на английския футболен клуб Манчестър Юнайтед - Лий Мартин. Срещата на двамата футболни аса се състоя във Велико Търново, родното място на настоящия треньор на Етър. 

Двамата обсъдиха в неангажираща обстановка проблемите, приоритетите и бъдещето на българския футбол и този така обичан спорт в световен мащаб. Именно седмият по ред Национален събор на феновете на Манчестър Юнайтед бе поводът Лий Мартин – звездата, известна от 90-те години в историята на „червените дяволи“, да гостува в старата столица. 

Специално за него Общината осигури извънредно аудио-визуалния спектакъл „Звук и светлина“. По време на събора бяха представени книгите „По моя начин“ - първата автобиография на Димитър Бербатов и „Манчестър Юнайтед. Историята на един велик футболен клуб в 10 мача“, където е описана и емблематичната битка на терена на самия Лий Мартин.

Следващото масово събитие, което българските фенове на Манчестър Юнайтед организират, е пътуване до "Олд Трафорд" за мача Манчестър Юнайтед - Арсенал в началото на месец декември.

Официалният фенклуб на Манчестър Юнайтед в България е на четвърто място в Света от фенклубовете на тима и се нарежда след Скандинавските страни, Хонг Конг и САЩ.