В двубой от 20-ия кръг първенството при жените момичетата на Риал Ковачевци взеха трета поредна победа, а този път успехът дойде като домакин срещу отбора на Пълдин Пловдив. 

Перфектните условия на стадион "Димитровец" в с. Ковачевци и добрите атмосферни условия дадоха добра предпоставка за чист и хубав футбол, който беше демонстриран от двата тима.

Владеенето на топката и темпото в мача беше диктувано от футболистките на Риал като създадените положения пред вратата на пловдивчанки идваха едно след друго, но добре организираната защита на Пълдин допусна само една грешка и един гол. 

В 19-ата минута капитанката на Риал Алисия Велинова излезе на голова позиция, след като се откъсна от защитата на пловдивчанки, но беше свалена в наказателното поле, а съдията отсъди дузпа.

Велинова беше безпощадна и този път отбеляза поредното си попадение от бялата точка, което донесе 3-те точки за "червените" от Ковачевци.  Силна игра на защитната линия на Риал не позволи на гостите да се възползват от създадените контраатаки на съперника. 

На 22 май 2021г. (събота) в 21-вия кръг от Държавното първенство Риал гостува в Севлиево на Севлиево лейдис. Мачът е с начален час 15:45 часа.