Миланов: Стоичков ми е като баща, знам 150 съвета от него

Георги Миланов източник: LAP.bg, Владимир Стоянов

Георги Миланов източник: LAP.bg, Владимир Стоянов

Българският национал Георги Миланов заяви, че чувства Христо Стоичков като свой баща. Футболистът на ЦСКА Москва сподели, че знае 150 съвета от него. Миланов бе специален гост на представянето на книгата на Камата „Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8“.

„Миналата година Стоичков ме покани на юбилея си, а сега получих покана и от Бербатов. Искам да им благодаря. Изживяването ще е различно. С удоволствие ще се включа, при все, че благотворително“, каза Миланов.

Звездите от мача на Бербо се стягат и за "трето полувреме"

„Чувството да съм със Стоичков е невероятно. Чувствам го като мой баща. Доста годни работихме заедно. Сега често се чуваме. С радост ще прочета книгата му“, добави Миланов.

В навечерието на звездния мач на Бербатов

„Сигурно знам 150 съвета от Стоичков. Той ми е казвал никога да не предавам съотборниците и приятелите си. И трябва да си голям и на терена и извън него“.

Президентът Радев връчи награди на Бербатов и Фиго /снимки/

„Не искам сега да говоря за националния. Събрали сме се по друг повод“, завърши Миланов, който заедно с Камата ще се включи в благотворителния мач на Димитър Бербатов тази вечер от 20.00 часа на Националния стадион.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Георги Миланов

Други