Станалият вече традиция Коледен търг на „ЦСКА Завинаги” отново ще предложи атрактивни артикули тази неделя на комплекс „Царско село”.

От сдружението са си поставили три основни цели за изпълнение за предстоящата 2015 година – изграждането на тренировъчен терен на базата в панчарево, който да бъде ползван както от мъжкия тим на ЦСКА, така и от останалите формации. Също така се планира направата на балон върху едно от изкуствените игрища на ст.”Българска армия”, което пък от своя страна ще спомогне за нормални тренировъчни занимания и през целия зимен период.

И третата задача поставена за изпълнение в следващите месеци е преустройството на сегашния Музей на славата на „червените” в още по-просторно, удобно и уютно място за разглеждане и потапяне в богатата футболна история на ЦСКА. За всички тези намерения е предвиден бюджет от около половин милион лева, като се очаква част от тези средства да бъдат събрани именно на предстоящия търг.

На него ще бъдат предложени за надаване оригинални тениски на звезди като Меси, Неймар, Серхио Агуеро, както и фланелка, подписана съвсем наскоро от целия тим на Байерн Мюнхен. Червени имена като Стойчо Младенов, Тошко Янчев и Вальо Илиев също ще предложат свои артикули. По традиция ще се включи и Стилиян Петров, доскорошния национален селекционер Любослав Пенев също е приготвил един от екипите си като играч.

На Коледното тържество и търг на „ЦСКА Завинаги” се очакват да присъстват множество популярни футболни гости. Търгът ще бъде воден от Ники Кънчев, шоумените Виктор Калев и Краси Рядков също ще дадат своя принос за доброто настроение.