След отличния пролетен полусезон, който направи с Ураган Бояджик в трета лига - Югоизток, старши треньорът Тодор Киселичков изненадващо подаде оставка днес сутринта.

Киселичков е информирал президента на клуба Иван Петров за решението си, след което между двамата е имало дълъг разговор. Бизнесменът е опитал да убеди младия специалист да остане, защото работата му е отлична до момента, но 41-годишният бургазлия е бил категоричен в решението си.

Вече бившият наставник е обяснил в разговор на четири очи с клубния бос каква е причината за решението, което е вЗЕТО непосредствено след мача с Марица Пловдив. Въпросните мотиви обаче си остават само между двамата и няма да излизат по медиите.

Бившият полузащитник на Нефтохимик пое ураганите на 14-о място в есенното класиране на Югоизточната Трета лига с 18 точки, а ги оставя на на 7-а позиция с 41 точки- или спечелени 23 точки за 12 мача под негово ръководство.

"Благодаря на президента на Ураган Бояджик Иван Петров, че през цялото време беше близо до мене с помощта си и до отбора. Той е един изключително коректен човек, който иска поставените цели да се случват. Ако на някои от хората в Ямбол не им светне лампичката, може и да го загубят като инвеститор в спорта", каза пред БТА Киселичков няколко часа, след като си подаде оставката.

"Също така искам да изкажа благодарност на момчетата за труда, който положиха в нашия съвместен период на работа. Пожелавам им успех по-нататък. Но най-много съжалявам за усилията, които вложи нашия президент", добави още Тодор Киселичков. /БТА