Бившият полузащитник Тодор Киселичков беше назначен за старши треньор на третодивизионния Ураган Бояджик. Роденият през 1975-а година Киселичков поема от днес работата на Ураган Бояджик и вече започва да работи по намирането на съперници за контролни срещи и по селекцията.

За последно Киселичков беше помощник-треньор на Нефтохимик (Бургас) в Първа лига, а като старши е водил Пирин (Гоце Делчев), Септември (Симитли) и Черноморец (Бургас). Има сериозен опит в детско-юношеския футбол.

Ураган Бояджик е представителният отбор на Ямбол в момента, но заради ремонтните дейности на Градския стадион, провежда мачовете си в близкото село Кабиле. Съоръжението разполага с лиценз за мачове в Трета лига.

"Много съм доволен, че ставам част от такъв амбициозен проект. Получих обаждане от президента на клуба Иван Петров и след кратки разговори стигнахме до съгласие по всички въпроси. Намеренията му са сериозни, заедно искаме да върнем Ямбол на футболната карта. Идеите ни са да направим нещо с по-голяма дълбочина във времето, да запалим хората в града да идват на мачовете, разказа пред БТА Тодор Киселичков.

През есента Ураган Бояджик завърши на 13-о място в Югоизточната трета лига, което е доста разочароващо предвид 4-ата позиция година по-рано.

"Имах идеята да се включим в турнира Поморие къп, където да играем с по-сериозни противници и да видим истинското лице на отбора. Но няма да стане. Малко сме закъснели с подготовката, но трябва да положим добра основа, добави младият специалист.