Отборът на КЦМ 2000 Груп Пловдив спечели Шампионската лига по мини футбол на БАМФ със 7:3. 

Пловдивчани започнаха вихрено мача и на почивката водеха с 4:1. През втората част преднината на КЦМ 2000 се увеличаваше, и въпреки че Димитър Алексиев - Меси отбеляза три попадения за столичния тим, шампионската купа отпътува за Пловдив.

Представители на КЦМ 2000 спечелиха и две индивидуални награди - Емил Данчев стана най-добър вратар, а Димитър Джонджуров взе приза за Най-добър играч.

Спечеленият трофей гарантира участие на отбора от Пловдив на финалите на Европейската Шампионска лига по мини футбол в началото на септември в Словения.

Малки страсти - София надиграха Актив Комерс с 6:4 и спечелиха бронзовите медали.

MILKY GROUP BIO спечели вторият най-престижен турнир по мини-футбол в България - Лига България. Столичани надиграха EL STARS Елин Пелин с 6:4. 
Бронзовите медали отпътуваха за Бургас, след като местния Оптимист надигра АФК Верея Стара Загора с 6:0.

Финалите в надпреварите се проведоха на терените на Спортен комплекс Самоков и с подкрепата на кмета на Община Самоков Владимир Георгиев, който даде символичното начало на финалната среща в Шампионската лига.

Наградите бяха връчени от легендата на българския футбол и участник на Световното първенство в САЩ 1994 Ивайло Йорданов.