Феновете на Пари Сен Жармен твърдят, че Грег Акселрод, който в момента е на проби в ЦСКА, е абсолютен измамник и никога не е играл професионално футбол. Информацията е от официалния форум на френския тим.

Във форума, фен на „червените” помества мнение с въпроси към привържениците на ПСЖ относно подробности за играта на Акселрод. Отговорите, които се получават обаче сериозно контрастират с първоначалната информация за футболното минало на въпросния състезател.

Френските фенове коментират, че Акселрод е любител, не е истински футболист, а единствено манипулатор. Той създавал сайтове, в които пускал видео материали като доказателство, че е играл в различни отбори. Като допълнение, Акселрод създавал и блогове, в които описва развитието на професионалната си кариера.

Сайтът на ЦСКА представи Акселрод като бивш играч на ПСЖ, аржентинските Тигре и Ривър Плейт. Тази информация обаче бе категорично отхвърлена от запалянковците на френския тим, които коментират, че Greg „The Fake” (Грег Измамника), както го наричат във форума, никога не обличал екипа на ПСЖ, нито на първия тим, нито на втория.

Като потвържедение на думите на феновете на ПСЖ идва и фактът, че в официалния сайт на тима няма информация за футболист с името Грег Акселрод.

Eто и част от проявите на Грег:

http://forum.culturepsg.com/index.php?showtopic=630

http://www.webzinemaker.com/admi/m18/page.php3?num_web=39932&rubr=3&id=313429

http://akcelrod.skyrock.com/