Феновете на Левски ще имат възможността да отдадат почит към паметта на внезапно починалата легенда на клуба Павел Панов във вторник (20 февруари) от 13.00 часа. Снимка на бившия футболист ще бъде поставена пред Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“, за да могат привържениците и всички, които искат, да се преклонят.

НКП на Левски: Очите плачат! Панов остава идол и символ на синята идея

Панов почина внезапно на 67-годишна възраст на 18 февруари. Печалната вест покруси футболната общественост малко след трудната победа на Левски над Ботев с 1:0 в двубоя от 21-ия кръг на Първа лига.

Краси Иванов: Тъжен ден, трагично е това, което стана с Панов

От Левски обявиха, че имат идея как да отдадат почит на емблематичния си нападател. Изпълнителният директор на тима Красимир Иванов обяви, че „сините“ са се свързали със семейството на Панов и когато има някаква организация, ще бъде обявено.

Почина легедната Павел Панов!

„Ние сме осъществили контакт със семейството на господин Панов. Когато има организация и съгласувано с тях, ще кажем какво има от страна на клуба. Но това е много личен момент, ние не искаме да се натрапване в ненужни неща“, коментира Иванов след като левскарите поднесоха венци и цветя пред паметника на Васил Левски по случай 145-ата годишнина от кончината му.