Дубълът на Черно море победи този на ЦСКА с минималното 1-0. Двубоят се игра на стадиона под Аспаруховия мост във Варна. Единственото попадение бе дело на Николай Колев.

Главната заслуга за попадението му бе на асистента за гола Данийл Ратников. Естонецът направи близо 70 метров рейд към противниковото наказателно поле от собствената половина и сложи топката на крака на Николай Колев, който при първия удар уцели гредата, но при добавката бе точен.

Първото полувреме бе равностойно, като ще се запомни с по 1 незачетен гол. В 51-ата минута варненци получиха правото да изпълнят дузпа, като на всичко отгоре бе изгонен извършителят Михайлов.

Той бе отстранен след два жълти и съответно червен картон. „Моряците” не успяха да се възползват от шанса да вкарат чрез Паскалев.

В самия край на мача, когато домакините вече водеха с 1-0 се стигна до втора дузпа в тяхна полза за нарушение на вратаря на гостите. Зад точката за изпълнение на 11 метровия наказателен удар застана синът на Валентин Станчев Ивайло, който влезе като резерва , но не успя да реализира.

С победата си днес Черно море е на 3-о място в дублиращата група и в четвъртък приема в отложен мач 4-тия Сливен.