Детско-юношеската школа на Берое обявява кастинг за деца родени след 1 януари 2000 г. и 1 януари 2001 г. Той ще се проведе на 22 юни от 10 ч. на Изкуственото игрище на комплекс “Берое”. Децата трябва да бъдат с подходяща спортна екипировка.

Както е известно школата на зелено-белите е една от най-добрите в страната, а вече притежава и една от най-добрите бази за подготовка. От друга страна многократно ръководството на Берое изрази своята категорична позиция, че има амбиции за развитие на школата и скоро представителния тим да залага и на свои кадри.

Резултатите от всичко това бяха на лице още тази година. Сред последните големи успехи на школата са класирането на финал за Купата на БФС при юношите старша възраст, 27-те поредни победи от 27 мача на Берое 98, с голова разлика 188-4, достойното представяне на набора в Елитна юношеска група, както и успехите и участията в различни български и международни турнири.

Както е известно в началото на календарната година Берое подписа партньорски договори с Блекбърн Роувърс и Оянензе, според който ще бъде осъществена съвместна работа между детско-юношеските академии.