Юношеският отбор на ЦСКА до 15 г. загуби с 1:3 от Каляри в контрола, играна днес на стадион "Българска армия". Италианците, които тази зима купиха Кирил Десподов, отбелязаха 2 гола през първото полувреме, а в края на мача двата отбора си размениха по едно попадение. 
 
Преди срещата делегация на Посолството на Република Италия и представители на Каляри бяха официално приети от почетния президент на "червените" Димитър Пенев и изпълнителния директор Пламен Марков в музея на стадион "Българска армия". Димитър Пенев разказа любопитни спомени от паметните си дуели като играч с легендарните "адзури" Сандро Мацола, Луиджи Рива и Джани Ривера.
 
Негово превъзходителство посланик Стефано Балди получи от домакините специална фланелка с името си и обеща, че ще подкрепи тима в някой важен сблъсък от шампионата.
 
Шефът на школата на Каляри Оскар Ериу обсъди с колегата си от българска страна Пауло Кардосо възможностите и перспективите бъдещо сътрудничество. Италианският тим получи покана за второто издание на турнира "Red Cup", който ще се проведе със силно международно участие в края на месец май 2020 година.