Турнирът "Сандански къп" ще бъде възстановен през 2021 г. Решението бе взето на заседание на Управителният съвет на ОФК "Вихрен Сандански”.
 
За последно детският турнир се проведе през 2018 г., като участие в него взеха 45 отбора, между които ЦСКА  и Левски.  В надпреварата, коятое планирана за февруари 2021 г., отново ще участват двата гранда, както и ДИТ , Локомотив Пловдив, Нефтохимик  Бургас, Септември София, Монтана и много други клубове. Желаение да се включат са изявили още ФА Национал, Спартак 13, Славия  София, ФА  “Емил Велев”. Водят се преговори и с чужди клубове от съседните държави, които имат интерес.
 
Новината бе потвърдена и от председателя на УС  на ОФК "Вихрен" Георги Манолев .
 
"През месец февруари 2021 г. отново ще напълним Сандански с гости и ще дадем доста работа на хотели, ресторанти, и магазини. Няма по-голяма реклама за турнира, когато събереш на едно място ЦСКА, Левски, Локомотив Пловдив и децата от други водещи клубове. Радвам се, че клубовете, които дойдоха през 2018-а не са ни забравили и с голямо удоволствие ще присъстват отново. Тепърва предстоят организационните дейности и ще бъдете информирани за подробностите. Патрон на турнира ще е кметът на град Сандански - г-н Атанас Стоянов”, разкри още Георги Манолев.