Президентът на Българския Футболен Съюз Борислав Михайлов бе един от първите гости на първото парти на Цеца Величкович в столичен нощен клуб.

От футболна страна, за да се насладят наживо на песента "Кукавица", дойдоха президентът на Беласица Константин Хаджииванов, Камен Костадинов - член на Изпълнителния комитет на БФС. Малко, след като свърши дългото изпълнение наживо на Цеца, Михайлов си тръгна сам към 2:45, като за финал той се прегърна здраво с Хаджииванов и Костадинов. На два метра зад него си тръгна и фолк дивата Глория. 

Сред гостите бе президентът на ЛукОйл България Валентин Златев в компанията на своята съпруга. Легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла също уважи събитието. И боксовият национал Кубрат Пулев се разписа на партито на турбо фолк примата. "Кобрата" обаче бе без половинката си - фолкпевицата Андреа. В заведението се видяха още Галена и Мария.  

Сръбската фолк дива пристигна в София вчера. Тя е със специална охрана от 50 човека. Величкович влезе в клуба с кордон, като зарадва феновете си с перфектна визия, глас и хитове. Довечера тя ще направи същото.  

За първи път в цялата си кариера Цеца Величкович пя в нощен клуб. Тя доста време бе президент на футболен клуб Обилич, след като нейния съпруг Желко РазнятовичАркан почина.