Бербо загатна за още изненади: Пазим най-добрите за накрая

Димитър Бербатов мач на звездите

Димитър Бербатов мач на звездите

Димитър Бербатов загатна, че ще има още много звездни имена, които тепърва ще бъдат обявени за готвения шоу-мач на 14 юни. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед даде брифинг с Луиш Фиго. Както е известно, фондациите на двамата футболисти са основният двигател за предстоящото събитие на Националния стадион.

„Даваме още по-голяма гласност на това събитие. Мачът ще е на 14 юни от 20.00 часа. Билети продаваме. Очакваме световно известни звезди. Футболисти, с които съм играл, и срещу които съм играл. Луиш Фиго ще покани също футболисти“, сподели Бербатов.

„Движим се по план. Но има още имена, които тепърва ще обявим. Пазим някои от най-добрите неща за последно. Тепърва ще обявяваме все повече и повече играчи. Важното е да стане празник“.

„Постоянно поддържаме връзка. Това ще бъде мач, в който се събираме да направим нещо за децата. Искаме да забавляваме. Няма да е мач да се ритаме. Ще се забавляваме на терена. Ще се опитаме играчите, които сме се събрали, да покажем красив футбол“, добави нападателят.

„Постоянно имаме проекти. Изпращаме деца по цял свят. Доста хора може би не знаят, но постоянно имаме деца, които ни пишат молби за участие в олимпиади. Има много деца извън спорта. Помагаме на всички талантливи деца и когато дойде дете със сериозни успехи и има намерения да се развива и да постигне нещо в живота си, тогава ние го изпращаме, където трябва да иде, с наша помощ и родителите. Нужни са постъпления. Всичко при нас може да се види. Постиженията на децата. Всеки може да види, че това, което правим си заслужава“.

„За момента се занимавам с различни неща, свързани със социалната ми отговорност. Това, което се случва, е да покажа, че нещо се прави. Това, което се случва, се надявам хората да го оценят. Нашата страна е малка, не е важно кои ще дойдат. Важно е да се съберем на стадиона. Всеки ще е дарител. Всеки ще може да каже на себе си - „Помогнах и детето успя“. Не съм харесвал фалшиви родолюбци. Радвам се, че Фиго прие поканата и ще направим това събитие. В момента не е уместно да отговарям за управлението на българския футбол. Има си време и място“.

„В света, в който живеем е нормално да има такива неща. Ще се опитаме да покрием всички социални медии, така че хората, които не могат да гледат мача, да могат да се насладят. Трябва да говорим и с партньорите ни. Колкото повече хора са свидетели на този празник, толкова по-добре“.

„Скаути няма да има. Би било хубаво хората да оценят, че ще се състои нещо подобно. Важна е каузата. Надявам се да стане празник“, обясни Бербатов, който добави, че е трудно за един спортист да спре.

Запитан за това дали ще играят млади таланти, Бербатов обясни: „Ще видя кои от тях заслужават да се доближат до гигантите на играта. Нека изчакаме и ще видим“.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Димитър Бербатов

Други