Администраторът на ЦСКА Кирил Костов е бил жестоко пребит пред дома си преди няколко дни. Това разкри след края на мача срещу Чавдар Етрополе старши треньорът на “червените” Стойчо Младенов. Костов е направил забележка за неправилно паркиране пред гаража му.

"Искам да ви споделя нещо, което се случи със служител на нашия клуб. Става дума за администратора Кирил Костов, който преди днешния мач бе зверски пребит пред дома си. Искаме да видим как ще реагират органите на реда, очакваме с нетърпение развръзката на тази ситуация. Това не е единичен случай, това са случки, които се случват ежедневно с хора из България и полицията трябва да вземе отношения", заяви Младенов.

В последствие нарушилият правилата за паркирането персонаж е нападнал Костов с дъръво, спучил е стъклото на служабния автомобил на ЦСКА, а след това е пребил Костов. Администраторът на “червените” е със счупена ръка, но въпреки това днес изпълни задълженията си.

"Някои хора се мислят за безнаказани", обясни самият Костов. "При забележка от моя страна за неправилно паркиране, онзи извади дърво и счупи шофьорския прозорец на служебния ми автомобил. Започна да ме бие, за съжаление не съм Брус Лий и не успях да отвърна на удара. Просто се надявам да дам гласност на такива случаи. За съжаление не мога да коментирам повече, защото тече следствие."

"Да, знае се кой е човекът. Имам видеозапис с телефона си, но нямам обяснение на случката. Явно човекът го гони чувство за безнаказаност. Шефовете всички до един ме подкрепиха, цялото ръководство на ЦСКА ще следи изключително изкъсо случая", допълни потърпевшият.