Наставникът на Левски Ратко Достанич заяви на пресконференцията преди мача с Лацио, че римляните са много силен тим, въпреки че голяма част от футболистите на тима не пристигнаха в София. Специалистът също добави, че отборът му се намира в доста трудна ситуация предвид контузените играчи.

„Имаме много проблеми с контузени играчи. След днешната тренировка ще стане ясно дали Миланов и Дарко Тасевски ще играят утре. Ще направя промени в състава в сравнение с двубоя с Черноморец. Все още обаче не мога да кажа стартовия състав”, коментира Достанич.

„Отборът ни се намира в много трудно положение и трябва да излезем от него с победа. Ще ни бъде много трудно срещу този труден съперник. Сигурен съм, че Лацио ще излезе на терена с най-доброто, с което разполага. Те няма да подценят мача. Навсякъде говорят, че те са дошли с резервите, но това не е така. Всеки един от нашите футболисти, който излезе на терена, трябва да покаже с играта си, че заслужава да бъде част от Левски. Няма какво да загубим, а само да спечелим от този мач”, каза още специалистът.