Юношата на Левски Борислав Цонев се завърна в групата на тима. Талантът имаше ангажименти с националния отбор през последните седмици, но явно е показал добро ниво в заниманията и отново получава шанс да е сред 18-те. Това му се случва за първи път, откакто Йоканович е треньор на отбора от стадион „Георги Аспарухов“. Освен него в разширения състав отново са Антонио Вутов, Христо Попадийн и централният нападател Кристофър Димитров, които бяха на пейката и в Ловеч.

Извън състава остана Пламен Димов, което е ясен знак, че сърбинът няма да разчита на него. Това важи с по-голяма сила след привличането на Алекс Перес и Йордан Милиев. Заради травма от сметките отпадна и Нуно Пинто, който ще гледа мача с Черно море от трибуните.

Ето и групата от 18 души за двубоя с „моряците“: Вратари – Пламен Илиев и Михаил Иванов Защитници – Христо Попадийн, Станислав Ангелов, Йордан Милиев, Алекс Перес, Димитър Везалов, Орлин Старокин и Даниел Димов Полузащитници – Владимир Гаджев, Антонио Вутов, Кевин Бру, Стефан Велев и Борислав Цонев Нападатели – Цветан Генков, Гари Родригес, Илиян Йорданов и Кристофър Димитров.