Първият тренировъчен ден от престоя на Черноморец Бургас в Анталия започна с дъждовна утрин и силен вятър. Когато започна първата тренировка на отбора изглеждаше, че дъждът ще вали през целия ден, но още на петата минута от началото на заниманието, облаците се разкъсаха и изгря слънце.

До края на заниманието времето бе отлично, а теренът, на който отборът на акулите се подготвя, е в перфектно състояние.

Красимир Балъков не пропусна да спомене факта, че само след няколко месеца, Черноморец ще разполага с такава база, която е уникална не само за България, но и за региона.

В момента, когато Черноморец тренираше на официалния терен, още четири отбора водиха занимания в непосредствена близост.

В сравнение с миналата година, домакините от базата са направили два нови терена, както и специална ложа за журналисти и официални лица, които отразяват мачовете.

Подобна е и идеята на ръководството на акулите относно базата „Гнездо на акули”. След първоначалното изграждане на трите терена - два естествени и един изкуствен, ще бъдат изградени още 2 или 3, които ще направят още по функционална тренировъчната база край Бургас.