Старши треньорът на Етър Цанко Цветанов нападна турските собственици на клуба, като заяви след загубата от ЦСКА с 1:3, че Етър се управлява аматьорски и тези хора нямат място в българския футбол.

За двубоя Цветанов каза, че червените са победили заслужено в двубоя на стадион Славия, а на неговия тим е липсвала малко хитрост.

"ЦСКА победи заслужено, макар че имахме своите шансове и ако бяхме по умни и по-хитри можехме да спечелим мача, който в крайна загубихме. Вкарахме отново гол след дълга голова суша. Отново виждам живот в нашия отбор. Искаме да побеждаваме, да се борим. Допускаме наивни голове, за съжаление е така. Бях избрал нова тактика, не играхме много отворено с оглед на съперника и наши вътрешни проблеми, които трябва да решаваме. Все още страдаме от това, че сме новаци в групата. Не успяхме да си реализираме положенията. Липсва увереност в силите ни. Нашият отбор не повярва, че може да дойде в София и да спечели", коментира след края на мача Цанко Цветанов.

"Когато в един отбор има вътрешни проблеми те влияят на представянето. Колкото по-бързо ги решим, толкова по-добре. Няма футболист от Етър, който да мисли за националния отбор, като се има предвид скромния ни точков актив. Загубихме шест мача, но първенството е дълго и ще бъде доста оспорвано. Ще направим всичко възможно да спечелим следващото си домакинство. В началото на сезона започнахме добре, след което сами си създадохме вътрешноклубни проблеми. Клубът се управлява много аматьорски.“

„На този етап не разговарям със собственика. Колкото по-бързо решим тези вътрешноклубни проблеми, толкова по-голям е шансът да се преборим за оставане в А група. Като цяло клубът се управлява много аматьорски.“