Старши треньорът на Славия Асен Букарев остана доволен от играта на своя тим, въпреки загубата от Ботев с 2:3 в Пловдив.

„Направихме доста индивидуални грешки в защита. Не успяхме да неутрализираме силните страни на Ботев, за които говорихме цяла седмица. Опитахме се, но не успяхме. Силно се надявам и вярвам, че намираме себе си. Момчетата се стараят, създаваме положения, но лошото е, че ни вкарват голове. Липсата на Тошко Янчев ще се усети, но днес не личеше много. За нас няма нищи задължително, просто трябва да играем спокойно и със самочувствие. Победите ще дойдат“, коментира Асен Букарев след мача на стадион „Христо Ботев“.

"Добър мач за нас определено. Изправихме се срещу един от най-добрите отбори в България напоследък. Отбор с индивидуалности и отборен дух. Очаквахме много трудни моменти, но момчетата се представиха добре, за което ги поздравявам. На моменти загубихме концентрация и направихме непростими грешки в дефанзивен план. Момчетата се вложиха максимално, видяхте, че на всички им се схванаха краката. Точката щеше да бъде добре дошла за нас в това равностойно първенство", сподели младият специалист на пресконфереенцията.