Пловдивският Ботев вече има нов уебсайт. Днес „канарчетата“ смениха изцяло визията на интернет страницата си. Феновете на „жълто-черните“ ще могат да ползват много нови подобрения, като едно от тях е начинът, по-който ще бъдат следени всички мачовете на тима през сезона.

„ПФК "Ботев" Пловдив има удоволствието да Ви приветства в изцяло обновения си сайт. Постарали сме се да направим една истински футболна страница, пълна с информация, статистики, галерии и видео, свързани с любимия ни отбор“, пишат от клуба.

„В новия ни сайт Ви предлагаме множество нови опции, като нов лайвскор, пълна статистика от изиграните мачове, профили на играчите - бивши и настоящи такива, както и постоянно обновяваща се база данни от профили на деятели и легенди на нашия клуб. По нов начин ще бъде отразяван и всеки мач, изигран от ПФК "Ботев" Пловдив, като сме поставили информационно табло към статиите за мачовете, както и възможност да преглеждате десетките снимки от галерията директно в самата статия“.

Класацията за Играч на сезона вече ще се прави на база Вашите гласове за Играч на мача за всяка отделна среща, а след обявяване на крайните резултати някои от Вас ще получат награди за това, че са познали Играчът на сезона за феновете. Направили сме и профили на всеки играч от нашия клуб, в които можете да намерите подробна статистика по сезони за представянето на играчът, както и снимки и видео, свързани с конкретен футболист“, се казва още в съобщението на пловдивския Ботев.