Нападателят Георги Божанов и бранителят Цветомир Генов няма да вземат участие във предстоящото домакинство на Берое срещу Родопа Смолян, заради контузии.Срещата от 20-тия кръг на източната Б група е в събота от 17:00 часа на стадиона под Аязмото.

Георги Божанов е с разтежение, а Цветомир Генов претърпя наскороартроскопия на коляното и още не е въстановен.

Старши – треньорът Илиан Илиев заяви, че очкава ниговия тим задължително да спечели трите точки в този мач.”Няма нищо сигурно, но ние търсим да извличаме максимума , както стана в първите три срещи”, казо още Илиев.Според наставника на старозагорци, появилите се информации за евентуалното разпадане на Родопа, не трябва да влияят на неговите футболистии допълни, че Берое няма да подцени смолянския тим и отбора ще излезе мотивиран на терена.

Нападателят Дончо Атанасов се завръща за домакинството на Берое срещу Родопа, следе изтърпя наказание от една среща и пропусна гостуването срещу Черноморец(Балчик)

Футболистът заяви, че предстоящия двубой ще бъде по специален за него, защото през есенния полусезон Дончо Атанасов получи наказание от осем срещи точно след мача в Смолян.
Тогава Родопа изравни със скандален гол в 96 – та минута и след края на тази среща Атанасов ибившия капитан на Берое Милчо Танев,потърсиха обяснение от рефера Максим Лазаров.
„Предстоящият двубой срещу Родопа е наистина по специален за мен, но няма да търся реванш. Не мога да скрия че имам по специфична нагласа , но за нас е по важно да ги победим и то, ако може с по голяма разлика”, каза още Дончо Атанасов.Главен съдия на мача Берое- Родопа е Ивайло Бозев, а негови помощници са Мартин Маргаритов и Петър Тарълов и тримата от Пд. Резервен съдия е Димитър Андреев от Кнежа.