Две от най-ярките фигури в българския футбол Красимир Балъков и Георги Иванов ще се завърнат на терена в събота. Това ще стане с благотворителна цел по време на контролата между Левски и Черноморец в събота от 19 часа на „Герена”.

Средствата, които ще бъдат набрани от двубоя между „сините” и „акулите” ще бъдат дарени на Дом за деца лишени от родителски грижи – „Ронкали” в град Бургас и за Георги Николов – член на фен клуба на Левски, който се нуждае от бъбречна трансплантация.

Цената на билети за приятелската среща ще бъдат с цена от по три лева. Те ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача.

Главният мениджър на Черноморец Красимир Балъков и спортният директор на Левски ще вземат участие в част от срещата, но тя като цяло ще има сериозен характер и за двата клуба.

„В България няма традиция за подобни неща. Идеята за този благотворителен мач дойде взаимно. С Левски и Георги Иванов успяхме да организираме нещо, което в България няма много големи традиции. Този мач се прави в подходящо време. Такива неща са много хубави и трябва да се правят по-често”, сподели Бала.

„Ние българите трябва да правим повече такива мероприятия. За никой не е тежко да отдели малко, а за някой човек тези пари могат да бъдат жизненоважни”, отбеляза Георги Иванов.

На специалната пресконференция присъстваха и пресаташетата на Черноморец и Левски – Евелин Кузманов и Александър Касабов.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg

--

Фирма MIRAGE TRAVEL AGENCY организира пътуване до Лил за мача на Левски в Лига Европа. Информация на тел. 988 02 16 или http://www.miragetravel.bg/