Красимир Балъков, Фреди Бобич и Джоване Елбер отбелязаха по един гол за победата с 4:3 над тима над сборен тим на източна Австрия. Четвъртият гол бе дело на Гуидо Бухвалд. Тимът „Олд Старс”, в който играят треньорът и шефът на Черноморец Бургас е съставен от звезди на футбола, подвизавали се по терените на Австрия и Германия.

Традиционният турнир в Бишофсхофен, който е в памет на бившият австрийски национал Бруно Пецей, преминава при изключителен интерес.

Изпълнителният директор на акулите откри резултата, второто попадение бе дело на Елбер, а третото добави Балъков. Голмайсторите оформяха знаменитото магическо трио в атаката на Щутгарт през втората половина на 90-те години и доказаха, че отново са в превъзходна кондиция.

Съотборници на бразилеца, Бала и Бобич в Бишофсхофен са добре познати имена от близкото минало като Кналер, Бухвалд, Барбарес, Горосито.

В отбора на Краси Балъков блестеше и Даниел Боримиров, който игра дълги години в Бундеслигата за отбора на Мюнхен 1860. В състава на противниците личаха имената Херцог и Волфарт.

В друга среща звезден тим от западна Австрия се наложи над звезди на „Байерн” с 2:0. Сред играчите на Байерн можеха да се забележат Михаел Румениге, Нико Ковач, Томас Линке. Треньор на баварците е железният бранител Паул Брайтнер.

Финалът на турнира е в четвъртък вечерта от 19 часа местно време. Регламентът предвижда да се играят две полувремена от по 20 минути. Отборите са съставени от 5 полеви играчи и вратар.

В Австрия заедно с Балъков и Бобич на турнира присъства и президентът на Черноморец Бургас Митко Събев.