Сръбският футболист Саша Антунович, един от финалистите в българския VIP Брадър короняса юнската „Мис Версай”, която бе избрана от звездно жури: композиторът Дани Милев, фолкзвездата Цветелина и сестра й Екстра Нина, латинопевецът Искрен Пецов, Магдалена Гигова от „Дневен Труд” и Антон Стефанов от „Седмичен Труд”, главният редактор на „FHM” Георги Неделчев и други ВИП-персони.

Момичетата пристигнаха за шоуто с луксозните автомобили на известна столична автокъща и предизвикаха задръстване пред столичния клуб „Версай”.

Облечени в спиращи дъха тоалети на „Романтика фешън”, те влязоха в заведението с аристократично достойнство, а около тях сновяха хостеси, издокарани като придворни дами. На втория тур хубавиците дефилираха по кюлоти – като разгулни дами от френския кралски двор, а след това изплакнаха окото на публиката, като се появиха с бански.

Докато журито разсъждаваше коя заслужава короната, се появи мистър Бруно – от строг полицай той се превърна в поклонник на садо-мазо игрите. Прочутият в цял свят български магьосник Боби Шоу вадеше банани и чанти от въздуха, а след това отстъпи сцената на младата фолкпевица Джорджия и на утвърдените й колеги Пепа и Цветелина.

Първото място бе отредено на Мария Чорбанова – освен титлата тя получи торта с корона, обеци „Сваровски” от топдизайнерката София Борисова, козметика и изискано вино. Втората подгласничка на „Мис Версай” за юни е Ясна Симидова, а номер три стана Радина Цонева. Любимка на публиката стана Ралица Стоичкова, която освен подаръци получи и ваучер на стойност 1000 лв. за консумация в заведението.

Конкурсът ще се провежда всеки месец, а в края на годината една от финалистките ще стане "Мис Версай 2009”.