Ръководството на Миньор обяви цена от 6 лева за феновете на Пирин Благоевград за съботния мач в Перник от първия пролетен кръг на А група.

 

Цената е сериозна с оглед на това, че през есента привържениците на жълто-черните плащаха само по 3 лева на стадиона в Симитли, където тогава домакинстваха орлетата.

 

Двубоят от 16-ия кръг на шампионата няма да бъде предаван пряко по телевизията и се очакваше доста хора от Благоевград да пътуват за тази среща.

 

От ръководството на Пирин са опитали да говорят с колегите си от Перник, но от Миньор са заявили, че са заковали тази цена за всички гостуващи агитки.

 

Орлетата успяха да картотекират днес в БФС петимата нови футболисти. Това стана въпреки заплахите на мениджъра Милко Бански, който се заканваше, че ще блокира трансферите на Пирин Благоевград и дори заплаши тима с отнемане на точки.

 

С картотеки днес се уредиха Тодор Симов, Янко Сандански и Димитър Воденичаров, както и завърналите се след преотстъпване Николай Димиров и Александър Якимов.

 

Отделно изпълнителният директор на Пирин Христо Дундалов обяви, че клубът завежда дело срещу Милко Бански, който преди година и половина бе член на Надзорния съвет на тима. Делото ще бъде за злоупотреби на служебното място.