Гардът на Вашингтон Брадли Бийл продължава да бъде обект на интерес у големите клубовете в НБА. Преди няколко седмици се появиха информации, че Бруклин Нетс е един от кандидатите за втория най-добър реализатор в първенството. 

Сега Шамс Чарания информира, че Лос Анджелис Лейкърс и Ню Орлиънс също са сред потенциалните кандидати да привлекат звездата на Уизардс.

"В края на краищата всичко зависи от Брадли Бийл. Той ще получи "супермаксимален" договор и ще трябва да вземе решение дали Вашингтон е подходящото място за бъдещето му. Има няколко отбора, а може и просто да кажем, че всички отбори, се интересуват от него. Миналата година дочух, че Ню Орлиънс са го набелязали. Лейкърс също имаха интерес към Бийл. Така че, ако искате да печелите мачове, нормално е да сте заинтересовани към Брадли Бийл", каза Чарания в подкаста "Load Management".

Бийл прави най-силния сезон в кариерата си със средно по 30.5 точки, 4.2 борби и 6.1 асистенции на двубой. 26-годишният гард за момента не иска да се разделя с настоящия си отбор, като това потвърди и агентът му наскоро.