No comment: Земята е плоска според една суперзвезда

Кайри Ървинг може да прави всичко, което си поиска на баскетболния терен.

В интерес на истината, гардът на САЩ и Кливлънд е считан за един от интелигентните спортисти на нашето време.

Обаче, Кайри смята, че земята е плоска. Или поне така твърди.

Пауза.

Да, Кайри Ървинг наистина обяви, че според него планетата ни не е както я показват всички научни трудове кръгла, а напълно плоска. Не знаем какво е мнението му за гравитацията...

Виж как машината Кайри закопа отново Голдън Стейт

В интервю заедно със съотборниците му Чанинг Фрай и Ричард Джеферсън, с участието на журналиста Али Клифтън от Fox Sports Охайо, което обиколи десетки различни житейски теми, Ървинг обяви шокиращото си мнение.

В същото интервю плеймейкърът говори и за вярването си в извънземни, за това, че ЦРУ е убило легендарния музикант Боб Марли, но определено това, че Земята е плоска бе гвоздеят.

И докато Джеферсън и Фрай съвсем разумно отбелязват, че Земята е кръгла, Ървинг три пъти повтаря "Земята е плоска".

източник: Gulliver/GettyImages

"Мисля, че трябва да направите сами своето проучване. Всичко е пред очите ни. Лъжат ни," добави за уверение Кайри.

"Наистина от години ни учат, че Земята е кръгла, но ако се замислиш наистина от околната среда, от начина на пътуване, от начина на придвижване и фактът че - наистина ли мислите, че се въртим около Слънцето, че всички планети се нареждат, въртят по специален начин, перпендикулярно с всички тези "планети", и всякакви такива неща," продължава Най-полезният играч на последното Световно първенство по баскетбол.

Титла за историята! Кливланд е новият шампион в НБА!

ESPN попита часове по-късно Кайри Ървинг по същата тема, за да се увери в истинността на интервюто. "Направете си проучването и можете да ме подкрепите или да го отхвърлите," каза Ървинг с усмивка, но звучеше сериозно. "Мисля, че е интересно хората да разберат."

Запитан, дали е виждал снимки на планетата, Ървинг обясни: "Виждал съм много неща, за които образователната ни система казва, че са истина, а се оказва, че не са. Нямам проблем да ме обсъждат, това са моите си мисли, така че..."

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

NBA