Само десет дни преди годишнината от смъртта на баскетболната легенда Коби Брайънт вдовицата му Ванеса прикова вниманието с пост в социалните мрежи. 

Getty Images
47 снимки

Тя никога досега не беше говорила за емоционалното си състояние след деня, в който загуби едновременно съпруга и едно от децата си при канастрофата с хеликоптер, която погуби близките ѝ.

Г-жа Брайънт показа, че се опитва да бъде силна въпреки бурята от емоции, която я връхлита и даде съвет на останалите в това положение.

"Тъгата е смесване на куп объркани емоции. Един ден се смееш, на следващия не ти се живее. Искам да кажа нещо на хората, които са преживели огромна загуба и се борят с мъката. Намерете сили и продължете да живеете. Знам, че е трудно. Изпитвам същото, но гледам дъщерите си и искам да продължа заради тях. Смъртта е гарантирана за всеки, но остатъкът от живота може да не е толкова лош, ако има за какво да живееш. Намерете причината си и продължете напред", написа тя и предизвика куп емоции у феновете в социалните мрежи.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.