ЛеБрон Джеймс (Ел Ей Лейкърс) и Янис Адетокумбо (Милуоки Бъкс) ще бъдат капитани на двата отбора в Мача на звездите в Националната баскетболна асоциация, след като получиха най-много гласове в анкетата сред фенове, журналисти и играчи.

Ветеранът Джеймс ще участва за 19-ти път, а сигурни титуляри от Западната конференция са още Стеф Къри (Голдън Стейт Уориърс), Никола Йокич (Денвър Нъгетс), Лука Дончич (Далас Маверикс) и Зайън Уилямсън (Ню Орлийнс Пеликанс). За Адетокумбо това ще е седми мач на Звездите, а от Изток титуляри ще бъдат също Джейсън Тейтъм (Бостън Селтикс), Кевин Дюрант (Бруклин Нетс), Донован Мичъл (Кливланд Кавлаиърс) и Кайри Ървинг (Бруклин Нетс). Лидерът на Филаделфия Севънтисиксърс Джоуел Ембийд остава извън титулярите, след като получи по-малко гласове от Тейтъм.

Както и в предишните няколко години, капитаните на двата отбора ще изберат своя състав в драфт, като могат да избират баскетболисти и от двете конференции. Драфтът ще се проведе малко преди началото на самия мач, който ще се играе на 19-ти февруари в Солт Лейк Сити, Юта.