Антъни Дейвис вкара 27 точки, а също така постигна и личен резултат по взети борби – 25. ЛеБрон Джеймс – въпреки проблемите в гърба, анонсирани преди срещата, наниза 29, а Лос Анджелис Лейкърс се справи със 120:109 над пристигналия в Града на ангелите с доста къса група отбор на Минесота. С победата Лейкърс е на 9-о място в цялата Западна конференция.

Остин Рийвс добави 19, Руи Хачимура остана с 15, а Д’Анджело Ръсел приключи срещата с 13.

Дейвис добави пет асистенции, открадна седем топки при атаки на противника и направи три блокади. По този начин той настана и първият състезател в историята на Лигата, който приключи мача с 25/25/5/5/5 по показатели, точки, борби, асистенции, открадни топки и блокади.

За гостите от Минеаполис Наз Рийд и Антъни Едуардс се отличиха с по 25 точки всеки. За тях не игра Карл-Антъни Таунс, заради проблем с коляното в трети пореден мач. Също така не играха центърът Руди Гоберт – проблем в слабините, и Кайл Андерсън – разтежение в рамото.

В друг двубой от същата нощ Сакраменто без Александър Везенков успя да надделее над Хюстън със 114 на 102. Повече за този сблъсък може да видите ТУК!