Рон Артест винаги е бил един от най-твърдите мъжаги в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. Трансферът му в Лос Анжелис Лейкърс се оказа добра инвестиция за отбора, но не е сигурно дали животът в Холивуд действа добре на звездата.

Снощи Артест показа малко от чепатия си нрав, като хвърли в трибуните маратонката на Тревор Ариза, по време на мача ЛА Лейкърс - Хюстън. Кецът на Ариза падна при една борба за топката, а Артест без да се бави се наведе, взе я, и я изхвърли надалеч, оставяйки съперника си за едно нападение бос.

Артест обича да се изявява и извън залата, и вече има зад гърба си музикални проекти. Някои от парчетата на Рон дори стават за слушане, особено когато са в ко-продукция с добри изпълнители. Последната песен на здравеняка обаче предизвика само ужас във всички, включително и феновете му.

Тя се казва “Blind” (Сляп), а в текста Артест призовава млада дама „да го докосне, все едно е сляп”. Освен, че самата песен не струва, коментират медиите отвъд Океана, не е ясно дали Стиви Уондър трябва да плаче или да се смее с въпросните редове.

На всичко отгоре – видео клипът към песента е повече от кошмарен. Предвид парите, които изкарва като баскетболист, Рон Артест със сигурност можеше да се постарае малко…