Голямата звезда на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс разкри, че е контузил доста сериозно глезена си в мача с Чикаго Булс снощи. Но това няма да му попречи да играе в останалите мачове от полуфиналната серия в Източната конференция. 

За да го стори, Краля ще стисне зъби и ще играе, въпреки болката. Той е минал само със здраво стягане с бинт и много лед върху контузеното място, но се надява проблемите бързо да отшумят. 

"Веднага след мача увих глезена си доста здраво и го наложих с лед. Не съм гледал повторения на изкълчването, но усетих болката, още когато стъпих на крака на Дерик Роуз. Няма какво да крия, боли ме, но ще стисна зъби заради отбора. Просто трябва да го направя, аз съм лидерът", сподели Джеймс. 

Евентуалното му отсъствие на практика ще подари крайния успех на Чикаго Булс. "Кавалерите" вече са без контузения до края на сезона Кевин Лав, а Кайри Ървинг все още е със сериозни болки в крака и не е напълно готов. Ако и ЛеБрон излезе от сметките на наставника Дейвид Блат, тимът може да се сбогува с плейофите още във втория кръг.