Коби Брайънт вкара 40 точки и изведе "Езерняците" от Ел Ей до победа над Оклахома Сити със 111:108. Освен това гардът Брайънт приключи мача с 8 спечелени борби под двата коша и с 6 асистенции и е с най-големи заслуги за успеха на Лос Анжелис Лейкърс. Кевин Дюрант вкара 30 точки за отбора на Оклахома, който претърпя пета загуба в шест мача.

Пол Пиърс пропусна своите първи десет шута, но вкара 16 точки в последната четвърт за победата на "Келтите" от Бостън над Индиана. Пол Пиърс завърши мача с актив от 21 точки, а Кендрик Пъркинс прибави 19 точки и 8 борби за "Келтите", информира БТА.

Трой Мърфи вкара 24 точки и спечели рекордните си за сезона 18 борби за отбора на Индиана, който претърпя четвърта поредна загуба в шампионата на НБА.

Зак Рандолф вкара рекордните си за сезона 33 точки и спечели 18 борби, с което изведе "Гризлите" от Мемфис до победа над "Войните от Златния щат". Марк Гасол и О. Дж. Мейо вкараха по 22 точки за "Гризлите" от Мемфис.

От отбора на Голдън стейт най-резултатен бе Кори Магети с 25 точки.

Гилбърт Аренас с 31 точки, 8 борби и само 2 асистенции бе най-ярката фигура в отбора на Вашингтон, който победи на собствен терен Филаделфия със 105:98.

Най-добър сред гостите от Филаделфия бе Елтън Бранд с 18 точки и 12 спечелени борби.