Поредното шоу на Световната кеч асоциация (WWE) няма да се състои както бе по програма – в „Пепси Сентър” в Денвър предстоящия понеделник. Причина за това е, че по същото време трябва да се играе важен баскетболен мач между местните „Златни буци” и Лос Анжелис Лейкърс. Залата е била запазена за кеч събитието от доста време, още преди да стане ясно, че Денвър Нъгетс ще играе финал в Западната конференция.

Президентът на WWE Винс МакМахън обвини собственика на залата „Кронки Спортс”, че неговите момчета буквално са били натирени от съоръжението.

„Направо ни изритаха, а извинението беше с половин уста,” заяви МакМахън. „Те не искаха дори да ни дадат компенсация, просто настояха да преместим шоуто за неделя. А името на шоуто е Monday (Понеделник) Night Raw!”

Изпълнителният вицепрезидент на „Кронки Спортс” Пол Андрюс обаче каза, че още преди МакМахън се е съгласил да премести кеча в неделя. „Говорихме приятелски с Винс и смятахме, че сме се разбрали във вторник. Дори искахме да направим общо изявление, а МакМахън бе съгласен с това. На всичко отгоре той поиска и пет билета за мача на Денвър в понеделник,” отбеляза Андрюс. „Днес обаче разбираме, че той иска да мести шоуто в „Стейпълс Сентър”. Дори не се е свързал с нас да ни каже за това, и ние, честно казано, сме шокирани.” Вицепрезидентът на WWE Шейн МакМахън отбеляза, че предложението на „Кронки Спортс” е дошло твърде късно.