Мис "Национален отбор по баскетбол" Александра Богданска замина за Варна за да подкрепи националите.

На 4 август България се изправя срещу Исландия. Това е вторият мач от квалификацията за Европейското първенство през 2015г.

Българите стартираха успешно с победа в първия двубой срещу Румъния в Констанца.

Мис Национален отбор по баскетбол замина за Варна, за да подкрепи тима

Красивата брюнетка ще подкрепя баскетболните лъвове на терена на зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта. Александра Богданска е първата Мис национален отбор, която ще посреща тима-съперник на националите извън София. Очаква се съставът на Исландия да пристигне с автобус от Румъния късно тази нощ,  но това не ще попречи на усмихнатата мис да ги посрещне любезно с "Welcome to Bulgaria" и всеки баскетболист ще получи по мускалче с български розов парфюм за спомен.

Мис Национален отбор по баскетбол замина за Варна, за да подкрепи тима

„Радвам се, че заминавам при отбора. В багажа си съм си приготвила много позитивна енергия и най-необходимите вещи. Освен четката и пастата за зъби и няколкото рокли съм си взела и народната носия за посрещането, мускалчета с розов парфюм, къса пола с цветовете на трикольора, високите токчета и огромно знаме, което да развея за националите. Стискам палци за победа", заяви позитивно настроената Александра Богданска.

Мис Национален отбор по баскетбол замина за Варна, за да подкрепи тима