Цяла плеяда от спортисти се изсипа в хитов попфолк клуб в Студентски град. Младежкият национален отбор по баскетбол и националките по художествена гимнастика поляха своите успехи с ретро хитовете, които от диджейския пулт за тях миксираше Теди Джорджо.

Само ден след края на Европейското първенство в Дивизия А, почти директно от самолета от Крит, момчетата на селекционера Петко Делев се събраха за последно. Те завършиха на 15-то място, като оставиха отлични впечатления с представянето си сред най-силните тимове на континента, и запазиха позицията на отбора в елита.

Баскетболистите предизвикаха вниманието на дамите в клуба, а секси танцьорките бяха тези, които успяха да спечелят вниманието на младата баскет генерация. Националите накрая дружно признаха, че ако имат мач срещу кръшните дами, ще претърпят фиаско.

На съседно сепаре до баскетболистите пък купонясвяше по женски ансамбълът по художествена гимнастика. Момичета на треньорката Ина Ананиева спечелиха златен медал на 5 чифта бухалки на Европейското първенство в Баку миналия месец. От тренировки и лагери, грациите едва сега намерили време за полеят титлата.