12 слънчеви и усмихнати момичета стартират утре в София поредната малка война - Европейско първенство, Дивизия Б, и битка за влизане в елита.

Баскетболистките от отбора ни за жени до 20 години са домакин на шампионата, от 3 до 13 юли в София, а всички срещи са в зала "Универсиада" - тези на българския тим - от 18.15 часа.

От десет отбора, три отиват в Дивизия А, и натам са се запътили тези 12 момичета и техните треньори.

Gong.bg реши да ви ги покаже, всички тези 12 хубави, а и много талантливи девойки. От вас остава да намерите време, и на 3, 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12 и 13 юли, да минете през зала "Универсиада", и да ги подкрепите.

Заведохме тази страхотна дузина в парка, а те сами намериха забавление на детската площадка, за да покажат, че още пазят момиченцата в себе си. Фотосесията си беше малко по-изтощителна от тренировка, но както и в залата, така и на нея те се потрудиха здраво и с желание. Освен люлките, дечицата, и дърветата по пътя, накрая нашите момичета откриха и домашен любимец - порче на име Рики - и не пропуснаха да се запознаят отблизо с него и да поиграят с екзотичното животинче.

Снимките обаче говорят повече.

Ето ги - Ива Георгиева, Радостина Димитрова, Калина Аксентиева, Ива Костова, Лилия Георгиева, Радина Кордова, Теодора Динева, Николета Бандрова, Борислава Христова, Мария Камбурова, Таня Енева и Габриела Костова.