Сензационно попълнение може да се появи на първата тренировка на националния ни тим по баскетбол. Повлиян от високите резултати на олимпийския ни шампион по спортна гимнастика Данчо Йовчев в „Битката на градовете”, асистентът на държавния ни селекционер Пини Гершон – Тити Папазов отправи покана към Данчо чрез ефира на Дарик радио да се яви за лагер сбора. Йовчев демонстрира точна ръка в стрелбата и отбеляза два пъти за отбора на София. „Данчо да се яви на първата тренировка!”, отсече Папазов

Най-добрият ни гимнастик пък бе видимо изненадан от новината и първо попита: „На проби ли?”, а после само заяви: „Ле-ле! Много съм благодарен на Тити!”

Рефери на шоуто в София бяха Артеник Арабаджиян, който наскоро бе избран сред петте най-добри съдии в баскетболна Европа за последните 50 години и Камен Тошев.

Дори вещите указания на треньора Росен Барчовски не помогнаха на състава на столицата да триумфира, въпреки че председателят на ДАМС Весела Лечева намекна къде на шега, къде на сериозно, че може да се стигне до преразглеждане на крайното класиране, заради слуховете за участие на професионалисти при конкуренцията.